jueves, 4 de abril de 2024

 MI PRIMER LIBRO


Aquí tenéis la portada y contraportada de mi primer libro. El 23 de abril día de Sant Jordi, como no podía (y yo no quería) ser de otra manera, podréis disponer de él en papel y versión kindle.
 
"Los cuentos no son para dormir a los niños, sino para despertar a los adultos" (José Saramago, uno de los que me ha 'prestado' su frase) 
 
Y este ha sido un largo y angosto camino de casi toda una vida... No podían faltar en un día como hoy.
 

 
La llarga i corbada carretera

El camí serpentejava, interminable, com un fil d'Ariadna que la guiava cap a un destí incert. La dona conduïa, amb la mirada perduda en l'horitzó, mentre la cançó dels Beatles ressonava a l'autoradio.

"The long and winding road", cantava Paul McCartney, i aquella dona sentia com la lletra s'impregnava en la seva ànima. La carretera era la seva vida, plena de revolts inesperats, pujades empinades i baixades vertiginoses.

Feia temps que havia deixat enrere la cruïlla de la innocència, i ara avançava per un camí ple de cicatrius i records. Però, a diferència de la cançó, ella no se sentia perduda. Havia après a navegar per la corba de la vida, a acceptar els seus desnivells i a gaudir del paisatge.

Amb un somriure tendre va baixar el volum de la ràdio. Sabia que el camí era llarg i tortuós, però ja no li importava. Havia après a estimar el viatge, amb tots els seus alts i baixos.

Al capdavall, la destinació no era el més important, sinó el que s'aprenia pel camí.



No hay comentarios:

Publicar un comentario