sábado, 27 de enero de 2024

 CINC ANYS DE TENDRESA


 Els 27 de gener sempre ho ocuparàs tu, Coral. En realitat tens un espai en el meu cor tots els dies  des que fa 5 anys vas aparèixer en les nostres vides. Ahir quan vas venir del col·legi i vam ser al parc, em vaig adonar -si és que no l'intuïa d'abans- que el món t'està esperant que el coneguis. Veure't amb el teu primer quadern de "deures" del col·le, la teva cara somrient i les ganes d'acabar-te el quadern com més aviat millor encara que fos al costat dels tobogans i aquestes estructures impossibles per als majors, em va omplir d'infinita alegria. Ets curiosa i la curiositat és el que ens fa avançar en la vida... encara que hauràs de dominar la teva impaciència a saber què volen dir aquestes lletres lligades que tant t'agrada fer i que a mi tant m'agrada dir-te-les: t'estimo.

Y el "hit parade" del día es la canción congelada que a Coral le gusta que bailemos en familia... y no veas lo que se ríe.

La música sonava a tot volum en la festa. Tots i totes ballavem sense parar, movent-nos al ritme de la música. De sobte, la cançó va canviar i va sonar Freeze Dance. Tots ens vam quedar completament quiets en la postura que teniem en aquest instant, com a congelats. Varem romandre immòbils fins que la música va reprendre el seu curs, i llavors la festa va continuar.

2 comentarios:

  1. Bon dia bueno la teva neta tambe es acuario ens portem 1 dia y 70 anys pues yo fay 75 avui. Y tambe tins las mevas netas. Es una felicitat mol gran no te endonas fins q no u vius

    ResponderEliminar
  2. "El postre de la vida" que dic jo... :D

    ResponderEliminar